För andra gången under 2013 bjöd Ludvika Musikkår in allmänheten till underhållning i sina egna lokaler i Baptistkyrkan i Ludvika lördagen den 23 november. Musikunderhållning blandat med loppisprylar och kaffeservering stod på programmet för dagen.

Ludvika, som sommartid är något av ”loppisarnas Mecka”, där Hammarbacken och Gammelgården samlar stora mängder besökare varje lördag. Bland böcker, LP-skivor, porslin, lampor och ljusstakar märktes de mest ivriga besökarna, som var tidigt på plats för att fynda.

Vad kan då bli bättre än att samtidigt få lite gratis underhållning av klarinetter, flöjter, saxofoner och brassinstrument och även kunna ta en kopp kaffe med lite tilltugg.

Bland fynden kunde man bl a hitta en gammal LP-skiva med Lars Lönndahl, som vid flera tillfällen framträtt som sångsolist tillsammans med Ludvika Musikkår. En stor del av loppisprylarna, som inte såldes under lördagen skänktes vidare till Röda Korset.